O nouă sesiune de admitere în două unități de învățământ militar din țară

Centrul Militar Județean (CMJ) Sălaj anunță tinerii sălăjeni interesați să se înscrie la admiterea în unitățile de învățământ militare, că Institutul Medico-Militar din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș organizează o nouă sesiune de admitere, cu 20 de locuri disponibile, locuri cu predare în limba engleză. Cei interesați pot solicita informații suplimentare la CMJ Sălaj, ultima dată de depunere a dosarelor candidaților fiind 24 august 2018. Înscrierea on-line a candidaților admiși la selecție se va face între 3 – 5 septembrie 2018. Prezentarea candidaților la instituția de învățământ se va face în data de de 6 septembrie, până la ora 7.30.

O nouă sesiune de admitere va fi organizată și la Școala de Aplicație pentru Logistică “General Constantin Zaharia” din orașul Chitila (lângă București), va avea loc începând din 24 septembrie. Centrul Militar Județean Sălaj anunță că această unitate de învățământ militar are disponibile 20 de locuri pentru această sesiune – cea de-a doua din acest an – sesiunea de toamnă. Prezentarea candidaților la unitatea de învățământ se va face în 24 septembrie, până la ora 7.30.

Avantajele oferite de aceste instituții de învățământ sunt gratuitatea cazării, hranei, învățământului și a echipamentului, pe tot parcursul școlarizării, asigurarea unui loc de muncă la absolvire, asistență medicală gratuită, loc de muncă flexibil, cu posibilitatea avansării și afirmării fiecărui absolvent.

Informații suplimentare pot fi obținute direct de la sediul CMJ Sălaj, strada Lt. Col Pretorian nr. 30 (cartierul Dumbrava Nord din Zalău) .

Alte articole

Leave a Comment