Medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Naţională de Informatică

Cinci elevi de la Colegiul Naţional ”Silvania” Zalău au reuşit să obţină trei medalii de aur, una de argint şi una de bronz, respectiv premii şi menţiuni la Olimpiada Naţională de Informatică. Competiţia se  desfăşoară în această perioadă la Suceava. Astfel,  Andrei Cotor, elev în clasa a X-a,  la Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor coordonator Florin Morar , a obţinut premiul II și medalie de aur, iar  Alex Nicolae Pop, elev în clasa a X-a, la Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor coordonator Florin Morar, a obţinut premiul III și medalie de aur. De asemenea, Hil Shantih Alex din clasa a XI-a, Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor coordonator  Florin Morar , a obţinut mențiune și medalie de argint. Premiile şi menţiunile continuă cu doi elevi din clasa a XII-a: premiul II și medalie de aur – Bogdan Pop – Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor coordonator  Florin Morar; mențiune – Naghina Dragoș – Colegiul Național „Silvania” Zalău – profesori coordonatori  Florin Morar  și Gheorghe Revnic. Toţi elevii au participat, astăzi – 3 mai, la proba de baraj pentru lotul  olimpic internațional.

Alte articole

2 Thoughts to “Medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Naţională de Informatică”

  1. Anonim

    Măi dar de ce nu-l numiți pe profesorul ăsta director în locul lui Bulgarean? Nu suflă în taragotul cui trebuie?

  2. A.

    O adevarata capacitate si un dascal cum nu au multe colegii in Romania. Este de neinteles cum de nu a fost propus macar pentru functia de director al institutiei
    Inclusiv Clujul l-ar vrea in corpul didactic. Si uite asa politicul face legea! Felicitari copii, felicitari stimate domn profesor pentru toate performantele!

Leave a Comment