Mai multe școli și grădinițe se închid de mâine, în Sălaj

În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Sălaj, desfășurată în data de 24 octombrie, au fost adoptate următoarele decizii cu privire la suspendarea cursurilor ori modificarea scenariilor de funcționare în anumite unități de învățământ din județ, începând de mâine, pentru două săptămâni:

– Suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii, din cadrul Şcolii Gimnaziale Marcus Aurelius Creaca, judeţul Sălaj.
– Şcoala Gimnazială Marcus Aurelius Creaca, îşi desfăşoară cursurile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la cursuri online.
– Suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şi desfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii Şcolii Gimnaziale nr. 1 Aghireş cu unităţile din subordine Grădiniţa cu PN Aghireş, Şcoala Primară Meseşenii de Jos, Grădiniţa cu PN Meseşenii de Jos, Şcoala Gimnazială Meseşenii de Sus, Grădiniţa Meseşenii de Sus, judeţul Sălaj.
– Şcoala Gimnazială nr. 1 Aghireş cu unităţile din subordine Grădiniţa cu PN Aghireş, Şcoala Primară Meseşenii de Jos, Grădiniţa cu PN Meseşenii de Jos, Şcoala Gimnazială Meseşenii de Sus, Grădiniţa Meseşenii de Sus, judeţul Sălaj, îşi vor desfăşura cursurile/activităţile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la cursuri online.

– Suspendarea cursurilor în sistem “faţă în faţă” pentru tot efectivul de elevi/preşcolari ai Şcolii Gimnazială nr. 1 Hereclean şi unitatea subordonată Grădiniţa cu PN Hereclean, judeţul Sălaj.

– Şcoala Gimnazială nr. 1 Hereclean şi unitatea subordonată Grădiniţa cu PN Hereclean, îşi vor desfăşura cursurile/activităţile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor la cursuri online.u

– Suspendarea activităţilor în sistem “faţă în faţă” şidesfăşurarea acestora în sistem online, pentru tot efectivul de elevi/preșcolari din cadrul Şcolii Gimnaziale Petre Dulfu Sălăţig şi pentru unităţile subordonate Şcoala Primară Noţig, Grădiniţa cu PN Noţig şi Grădiniţa cu PN Sălăţig, judeţul Sălaj.

– Şcoala Gimnazială Petre Dulfu Sălăţigşiunităţile subordonate Şcoala Primară Noţig, Grădiniţa cu PN NoţigşiGrădiniţa cu PN Sălăţig, judeţul Sălaj, îşi vor desfăşura activităţile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor preşcolarilor la activităţi online.

– Suspendarea cursurilor/activităţilor în sistem “faţă în faţă” şidesfăşurarea acestora în sistem online, pentru elevii/preşcolarii, din cadrul Liceului Tehnologic “Petri Mor” Nuşfalău , Şcolii Gimnazială “Petri Mor” Nuşfalău, Grădiniţei cu PN Nuşfalău, Şcolii Primară Bilghez, Grădiniţei cu PN Bilghez, judeţul Sălaj

– Liceul Tehnologic “Petri Mor” Nuşfalău , Şcoala Gimnazială “Petri Mor” Nuşfalău, Grădiniţa cu PN Nuşfalău, Şcoala Primară Bilghez, Grădiniţa cu PN Bilghez, îşi desfăşoară cursurile pe scenariul 3 (ROŞU), cu participarea tuturor elevilor/ preşcolarilor la cursuri/activităţi online.

– Suspendarea cursurilor/activităţilor unităţilor de învăţământ mai sus menţionate, se face pe o perioadă de 14 zile, conform propunerilor fiecărui Consiliu de Administraţie, propunere avizată de Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică.

Prezenta hotărâre intră în vigoare începând de astăzi.

 

Leave a Comment