Liceenii „au pus stăpânire” pe centrul municipiului

Liceenii sălăjeni au oferit un adevărat spectacol vineri, începând cu ora 12, pe platoul de marmură din faţa Prefecturii Sălaj.

Zeci de elevi ai unităţilor liceale din judeţ au defilat în centrul municipiului , încercând să prezinte, într-un mod cât mai original alternativele educaţionalăe ale liceului, astfel încât să stârnească interesul colegilor mai mici, viitorii boboci de clasa a IX-a. Scurte momente muzicale, dansuri tradiţionale sau expunere de tablouri ori produse confecţionate de liceeni au constituit doar o parte din modalităţile alese de tineri pentru a-şi prezenta liceul.
Acţiunea de vineri, intitulată “Marşul Carierei”, care a avut loc pe platoul de marmură din faţa Prefecturii Sălaj, a încheiat Târgul Ofertei Educaţionale “Paşi în cariera” organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Sălaj şi Inspectoratul Scolar Judeţean Sălaj, care s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai, în sala festivă a Colegiului Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” şi în cadrul căruia absolvenţii claselor a VIII-a au avut ocazia să viziteze standurile amenajate de liceele sălăjene şi să obţină informaţiile necesare privind oferta educaţioanală a acestora.

Alte articole

Leave a Comment