În vârstă de 61 de ani, o sălăjeancă este șefă de promoție la Piscicultură

Se numește Veronica Berar Ispas, are 61 de ani și a absolvit Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, specializarea Piscicultură și Acvacultură din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Veronica este șefă de promoție a generației din acest an, iar piscicultura este marea sa pasiune, o pasiune de viață. Tocmai de asta a vrut să-și desăvârșească studiile în acest domeniu, să învețe și mai mult, iar școala a fost o plăcere. Sălăjeanca este cea care coordonează de ani și ani activitățile de prevenire și combatere a braconajului piscicol și tot ceea ce ține de acest domeniu atât de important. Felicitări,Vera!

5 Thoughts to “În vârstă de 61 de ani, o sălăjeancă este șefă de promoție la Piscicultură”

 1. […] și ani activitățile de prevenire și combatere a braconajului… Articolul În vârstă de 61 de ani, o sălăjeancă este șefă de promoție la Piscicultură apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

 2. Anonim

  Cu pestele pe Viraolt sta mai prost doamna Veronica

 3. Anonim

  Cu acordul doamnei Veronica ,cei care au rulote pe malul lacului Virsolt braconeaza amurii prinzând 3 ,4 bucăți pe zi și fără sa ii elibereze, oare ei au alte legi față de restul pescarilor

 4. Anonim

  Cit costa litru de palinca doamna?

  1. Anonim

   Am văzut cu ochi mei,cum angajați Doamnei Veronica au încărcat 2 saci cu peste intr-o dubă, îmi pare rău ca nu am filmat.(Cei mai mari braconieri au ajuns să păzească Peștele de pe vârsolț)

Leave a Comment