În Sălaj: peste 120 de candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de directori în şcoli

Nu mai puţin de 126 de cadre didactice s-au înscris la concursul pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct în unităţile de învăţământ din judeţ, concurs organizat de Ministerul Educației.

Cei peste 120 de candidaţi concurează pentru funcţii de conducere în 106 unităţi de învăţământ, iar  astăzi, 15 octombrie, aceştia  susţin proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Sălaj.  Aceasta se desfăşoară la Colegiul Național “Silvania” Zalău şi durează maximum 120 de minute. Candidaţii care vor obţine minim nota 7 la această probă urmează să susţină proba interviu în cursul lunii noiembrie. Calendarul concursului este următorul: 15 octombrie – desfășurarea probei scrise şi afişarea rezultatelor la proba scrisă; 18 – 20 octombrie – soluționarea contestațiilor la proba scrisă; 20 octombrie – afișarea rezultatelor finale la proba scrisă; 21 – 27 octombrie – înregistrarea opțiunilor candidaților pentru unitatea la care candidează și depunerea documentelor pentru unitățile de învățământ care necesită avize suplimentare; 28 – 29 octombrie – transmiterea solicitărilor de desemnare a membrilor comisiilor de interviu din partea consiliilor profesorale, autorităților locale și companiilor/universităților; 1 – 10 noiembrie – constituirea comisiilor pentru proba de interviu; 12 noiembrie – publicarea graficului de desfășurare a interviurilor; 15 noiembrie – 8 decembrie – desfășurarea probei de interviu; 16 noiembrie – 10 decembrie – depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu; 13 decembrie – exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ; 14 – 17 decembrie – consultarea grupurilor parlamentare/reprezentanților cultelor religioase si obtinerea avizului motivate;  17 decembrie – validarea rezultatelor finale şi 20 – 22 decembrie – emiterea deciziilor de numire cu aplicare din 10 ianuarie 2022.

 Foto cu caracter informativ

6 Thoughts to “În Sălaj: peste 120 de candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de directori în şcoli”

 1. Ionel

  Au iesit pnl isti la atac…

 2. Silviu

  Care penelisti ca sunt aceiasi directori ca acum 4-5 ani! Aceiasi pesedisti, Si la M.V., si la Pedagogic, si la A.I., si la API, si la CNSB etc. O exceptie: la CNS!

 3. ionica

  Numai Lucy senatoreasa, fiica croitoresei (C.H.) si o domnisoara batrana incompetenta (de la Peda) au plecat de la ISJ, in rest aceiasi pesedei (i-a pastrat Vasalica).

 4. Doru

  Se vrea o evaluare obiectiva, cu subiecte emise de CNEE. A cam trecut vremea cand Lucy Pop, senatoreasa de trista amintire face ea si prietena ei de la Maramures subiectele pe care le imparte pe la prietenii pesedisti „girati” si de Ciunt, sub a carui umbrela a stat. Sper ca a trecut epoca neavenitilor.

 5. Doru

  „ea si prietena ei de la Maramures fac …subiectele”…

 6. Anonim

  Câtă răutate ! De ce nu ați mers și dumneavoastră, cei care nu sunteți mulțumiți la concurs ?

Leave a Comment