Gaudeamus a răsunat vineri pentru o nouă promoţie a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Filiala Zalău

 

 

Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a găzduit vineri, 22 mai, începând cu ora 12, festivitatea de absolvire a studenţilor din cadrul filialei Zalau a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Arad. Sala a devenit neîncăpătoare pentru părinţi, profesori universitari şi alţi invitaţi veniţi să-i felicite pe absolvenţii celei de-a XIII-a promoţii a filialei Zalău.
„Se simte în aer tensiunea emoţiilor. Sunt absolut fireşti şi absolut inerente. Într-o asemenea zi, când actorii acestui eveniment, absolvenţii Universităţii de Vest, filiala Zalău, se află la o răscruce de drum, când pentru ei se finalizează un drum greu, dar victorios, începe un altul. Nu se ştie cât de greu, dar, sperăm din tot sufletul, tot victorios. De asemenea, vreau să spun că în acest an Universitatea a aniversat 25 de ani de existenţă. Iată un sfert de veac, ceea ce denotă, printre altele, faptul că este o Universitate de prestigiu, care are continuitate şi care dă absolvenţi ce confirmă pe piaţa muncii cunoştinţele asimilate în timpul anilor de studii. Urmaţi-vă visele şi nu vă temeţi de eşecuri. Astăzi, un vis al vostru a devenit realitate. Cu aceeaşi încredere în voi, în propriile forţe veţi deveni făurari a altor realităţi impresionante care se vor naşte. Aveţi încredere în intuiţie şi inimă, păstraţi-vă entuziasmul şi să nu uitaţi faptul că noi, profesorii voştri, vom fi bucuroşi să vă fim alături oricând”, a declarat în deschiderea evenimentului, Aurica Grec, director de studii al Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”, Filiala Zalău.
De asemenea, proaspeţii absolvenţi au primit mesaje de felicitare din partea oficialităţile judeţene şi locale, prezente la festivitate, printre care s-au numărat secretarul judeţului Sălaj, Cosmin Vlaicu, viceprimarul municipiului Zalău, Fazakas Nicolae, precum şi Kovacs Irina, inspector general şcolar adjunct al judeţului.

One Thought to “Gaudeamus a răsunat vineri pentru o nouă promoţie a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Filiala Zalău”

  1. pozitiv

    Fara limitari de accesare si doar dupa o prealabila informare amanuntita, oferita gratuit!
    Luaţi decizia să faceţi ceea ce trebuie pentru a vă îndeplini scopul şi fiţi convinşi că nimic nu vă poate opri. În acest moment,cu aceste informatii, chiar şi o persoană cu capacităţi medii devine un potenţial om de succes. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul POZITIV la adresa de email pozitiv_kst@yahoo.com

Leave a Comment