Elevii sălăjeni de nota 10 la Evaluarea Națională și Examenul de Bacalaureat, premiați de Guvern

Guvernul României le oferă bani elevilor care au obținut note maxime la Evaluarea Naţională şi la examenul de Bacalaureat în sesiunea de vară. Cei care au obținut 10 la Evaluarea Națională primesc 1.000 de lei, iar elevii care tocmai au terminat liceul și au luat examenul de Bacalaureat cu notă maximă, primesc câte 3.000 de lei. Anunțul a fost făcut joi, de către Ministerul Educației.

În toată țara sunt 345 de absolvenți de clasa a VIII-a care au luat Evaluarea Națională cu 10 și vor primi stimulentele financiare.

La Examenul de Bacalaureat sunt 139 de absolvenți de clasa a XII-a din toată țara care au luat 10 și vor primi câte 3.000 de lei.

În județul Sălaj, în acest an, doar doi elevi absolvenți au luat 10 la examenele amintite. Este vorba despre eleva Daria Ioana Negrean (foto stânga), de la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalău, care a luat singură medie de 10 în Sălaj la Evaluarea Națională, în timp ce Andreea Cotoară este singura absolventă de clasa a XII-a care a obținut media generală 10 la Bacalaureatul din acest an.

 

One Thought to “Elevii sălăjeni de nota 10 la Evaluarea Națională și Examenul de Bacalaureat, premiați de Guvern”

  1. Anonim

    Si frumoase si inteligente! Felicitari si mult succes in tot ceea ce veti face!

Leave a Comment