Echipamente mobile moderne pentru elevii din Bocșa

Sute de elevi din comuna Bocșa beneficiază de echipamente mobile de ultimă generație, materialele fiind folosite în domeniul educațional.

Primarul comunei Bocșa, Demyen Istvan, ne-a declarat că este vorba despre un proiect care a vizat sprijinirea a 233 elevi și 29 de cadre didactice din cadrul unităților de învățământ de pe raza comunei Bocșa cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației, materiale necesare desfășurării activităților didactice în mediul on-line. Același proiect a urmărit dotarea a două unități de învățământ de pe raza comunei Bocșa cu echipamente IT, pentru asigurarea în bune condiții a activităților didactice.

Prin intermediul programului au fost asigurate 233 de tablete, 21 de table inteligente,  21 de videoproiectoare cu ecran de proiecție, 29 de laptopuri, 4  sisteme „all in one”, 21 de camere web și 21 de dispozitive pentru conectarea rețelelor de calculatoare. Valoarea proiectului a fost de aproape 800.000 de lei. „Proiectul a fost finalizat, materialele fiind date deja în folosință atât la elevi cât și la profesori”, a încheiat primarul comunei Bocșa.

 

Leave a Comment