Două olimpiade naţionale şi un concurs internaţional, organizate la Zalău

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj vor trebui să organizeze două olimpiade şcolare naţionale şi un concurs la nivel internaţional, conform planificărilor pentru anul şcolar în curs. Aceste competiţii sunt programate a avea loc în municipiul Zalău.
Potrivit calendarului privind organizarea şi desfăşurarea olimpiadelor şi concursurilor şcolare internaţionale, concursul internaţional bilateral de fizică va avea loc în municipiul sălăjean, în perioada iunie-iulie anul acesta. În total sunt 40 de olimpiade şi concursuri şcolare internaţionale care se desfăşoară în mai multe oraşe din lume.
Alte două olimpiade naţionale, la disciplina tehnologia informaţiei şi olimpiada de ştiinţe pentru juniori, sunt programate a avea loc în Zalău. Olimpiada la disciplina tehnologia informaţiei, etapa naţională, va avea loc în perioada 2-6 aprilie, anul curent. Etapa pe şcoală şi cea locală au fost deja organizate, urmând ca în 23 februarie, elevii calificaţi să se prezinte la etapa judeţeană a competiţiei.
Etapa finală la olimpiada de ştiinţe pentru juniori va avea loc între 22 şi 26 iulie, la care vor participa elevii calificaţi la faza judeţeană din 18 mai.
Anul acesta, la nivel naţional se vor organiza olimpiade şi concursuri şcolare pentru 45 de discipline.

Alte articole

Leave a Comment