Două grădinițe din Șimleu Silvaniei intră în reabilitare. Unitățile vor beneficia și de dotări noi

Șimleuanii primesc vești bune din partea primăriei pe segmentul infrastructurii educaționale din oraș. Două grădinițe vor beneficia de lucrări ample de reabilitare, modernizare și dotări noi, astfel încât copiii șimleuanilor să poată beneficia nu doar de condiții foarte bune în cadrul unităților de învățământ, ci și de acces la programe și dotări care îi vor ajuta atât pe ei, cât și pe educatori. “Am semnat astăzi la sediul ADR-NV Cluj Napoca încă două contracte de finanţare prin fonduri europene pe Axa prioritară 10-Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale. Reabilitarea, extinderea, modernizarea, echipare structură educaţională Grădiniţa cu program prelungit nr.3 Şimleu Silvaniei, in valoare de 5.723.871 lei şi Reabilitarea, extinderea, modernizarea, echipare structură educaţională Grădiniţa cu program prelungit nr.2 Şimleu Silvaniei, in valoare de 5.381.861 lei. Este al șaselea proiect pe fonduri europene semnat, din cele opt propuse”, a spus Septimiu Țurcaș, primarul orașului Șimleu Silvaniei.

Alte articole

2 Thoughts to “Două grădinițe din Șimleu Silvaniei intră în reabilitare. Unitățile vor beneficia și de dotări noi”

  1. Simleuan

    Felicitari d lui Turcas pentru atingerea acestor obiective. Sunt importante si ceea ce e mai important este aceea ca exista oameni care si fac ceea ce promit, mai ales in campaniile electorale. Va felicit si pe voi, probabil singura publicatie din judet care nu si a plecat capul in fata celor de la putere. Acesta este jurnalism.

  2. Ma bucur de astfel de noutati! Am un baietel mic.. tot ce fac acum este pentru el, sa aibe un viitor cat mai bun (fie in tara si afara, asta nu pot spune!) ii cumpar de acum jocuri educationale si va sfatuiesc pe toti parintii sa faceti la fel! Ajutati-i sa se dezvolte pentru viitor, au nevoie de asta… (daca ajuta pe cineva, am gasit site-ul asta minunat pentru astfel de jucarii si jocuri https://artofplay.ro/ )

Leave a Comment