Consiliul Elevilor caută etnograf

Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Sălaj, în colaborarea cu Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă, oferă elevilor din judeţ oportunitatea de a experimenta munca unui etnograf în satele sălăjene. În acest sens, cei interesaţi sunt invitaţi, până în 12 aprilie, să spună motivul pentru care îşi doresc să facă parte din echipa de cercetare a „micilor etnografi”, la adresa de mail consiliulelevilor.sj@gmail.com. „Aceştia vor fi contactaţi pentru a se stabili, împreună cu echipa finală aleasă, perioada de derulare a activităţii”, au menţionat reprezentanţii CJE Sălaj. Transportul până la localitatea de cercetare, precum şi materialele necesare realizării unui bun interviu sau alte „instrumente”, vor fi asigurate cu sprijinul Muzeului. „În perioada februarie – martie, CJE Sălaj, în colaborare cu Muzeul de Istorie şi Artă, a aplicat o serie de chestionare în liceele sălăjene. La una dintre întrebările deschise o mare parte dintre elevi şi-au manifestat interesul referitor la consolidarea relaţiei dintre tineri şi muzeu, respectiv implicarea lor directă în acţiunile instituţiei”, a explicat sursa citată.
De asemenea, în perioada următoare, instituţia muzeală, împreună cu echipa CJE Sălaj, va organiza un eveniment de prezentare a datelor rezultate în urma chestionarelor aplicate.

 

Alte articole

One Thought to “Consiliul Elevilor caută etnograf”

  1. […] Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Sălaj, în colaborarea cu Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă, oferă elevilor din judeţ oportunitatea de a experimenta munca unui etnograf în satele sălăjene. În acest sens, cei interesaţi sunt invitaţi, până în 12 aprilie, să spună motivul pentru care îşi doresc să facă parte din echipa de cercetare a “micilor etnografi”, la adresa de mail consiliulelevilor.sj@gmail.com. “Aceştia vor fi contactaţi pentru a se stabili, împreună cu echipa finală aleasă, perioada de derulare a activităţii”, au menţionat reprezentanţii CJE Sălaj. Transportul până la localitatea de cercetare, precum şi materialele necesare realizării unui bun interviu sau …read more […]

Leave a Comment