Cinci luni de practică în Sălaj pentru cei mai tineri jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi  Judeţean Sălaj a început, luni, primul stagiu de practică pentru un număr de 21 de elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi. Viitorii subofiţeri jandarmi, 20 de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş”- Fălticeni şi unul de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, vor efectua stagiul de practică în județul Sălaj în perioada 7 ianuarie – 10 mai.

Pentru aplicarea, valorificarea şi dezvoltarea cunoştinţelor şi competenţelor dobândite, elevii vor fi repartizaţi să desfăşoare activităţi specifice în structurile de ordine şi siguranţă publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.

Elevii vor fi coordonaţi, îndrumaţi şi evaluaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.

“Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea  şi perfecţionarea deprinderilor practice”, au anunțat reprezentanții jandarmeriei sălăjene într-un comunicat de presă.

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Cinci luni de practică în Sălaj pentru cei mai tineri jandarmi”

  1. Anonim

    is invatati de liviu dragnea si tibi marc sa dea in cap la protestari, ca de 10 august

  2. Anonim

    Jandarminerii = apărătorii bandei de tîlhari PSDALDEUDMR!

Leave a Comment