A apărut calendarul admiterii la liceu 2013

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat pe site calendarul admiterii la liceu pentrul anul şcolar 2013 – 2014. Potrivit acestuia, în 1 mai 2013 va avea loc afişarea ofertei de şcolarizare pentru învăţămantul liceal, stabilirea codurilor pentru fiecare liceu, precum şi tipărirea broşurilor cu informaţii despre admitere.
În 7 mai trebuie transmise broşurile către şcollie gimnaziale precum şi baza de date către Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj a centrelor de înscrierie şi a şcolilor arondate. În perioada 13-31 mai, trebuie organizate şedinţe de instruire cu părinţii şi elevii pentru prezentarea procedurilor de admitere şi a planului de şcolarizare.
În 5 iulie, fiecare şcoală gimnazială va afişa lista candidaţilor, în ordinea descrescătoare a mediei de admitere şi tot atunci secretariatele şcolilor vor completa fişele de înscriere ale elevilor.
În 8 iulie, se vor elibera fişele de înscriere pentru candidaţii care solicită să participe la admitere în alt judeţ. Înscrierea pentru probele de aptitudini va avea loc între 27 şi 29 mai, urmând ca acestea să se ţină între 30 mai – 1 iunie. Rezultatele vor fi afişate în 3 iunie, în aceeaşi zi în care vor fi depuse contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi afişate în 4 iunie.

Alte articole

One Thought to “A apărut calendarul admiterii la liceu 2013”

  1. ANONIM

    Nu va suparatii aveti o inculta care chiar nu stie sa scrie nu va suparati dar cum puteti permine sa va faca de rusine in halul asta vam crezut o firma mai serioasa luati toate analfabetele sa va publice in ziar citate furate din alta parte doar ca sa se laude ca ai apare si ei numele asta merita data afara….va face de rusine…

Leave a Comment