Ziua Serviciului de Telecomunicații Speciale, marcată și în Sălaj

Pe 18 decembrie este marcată Ziua Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), moment evidențiat astăzi și în județul Sălaj.

Oficialii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale au oferit Instituţiei Prefectului Sălaj o plachetă de onoare, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru colaborarea dintre cele două instituţii. „Într-o epocă a comunicaţiilor şi digitalizării, rolul STS este unul mai important ca niciodată. În ceea ce priveşte colaborarea cu Instituţia Prefectului, specialiştii acestei instituţii au o contribuţie determinantă în organizarea şi derularea scrutinelor electorale, iar în ultima perioadă, prin dezvoltarea a numeroase aplicaţii şi asigurarea de comunicaţii pentru sistemul de sănătate, munca lor este esenţială în gestionare pandemiei COVID-19. Nu în ultimul rând, tot ei sunt cei care administrează sistemul naţional unic pentru apeluri de urgență 112 şi asigură continuitatea funcționării rețelelor de comunicații și informatică pentru Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență (SNMSU). La ceas aniversar, urez conducerii şi tuturor angajaţilor STS Sălaj sănătate și putere de muncă”, a declarat prefectul Dari Toma.

Cine este STS?

STS este instituția centrală de specialitate care organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și alți beneficiari prevăzuți de lege.

Leave a Comment