Ziua Armatei Române, marcată în Sălaj

Ziua Armatei Române a fost marcată marți – 25 octombrie, prin ceremoniale militare și religioase, depuneri de jerbe și flori la monumentele eroilor, dar și prin defilarea gărzilor de onoare în municipiul Zalău și în orașul Șimleu Silvaniei.

Data de 25 octombrie are o încărcătură istorică deosebită pentru români și este dedicată eroilor care au luptat pentru independența țării.

La manifestările prin care s-a marcat Ziua Armatei Române, în cele două orașe sălăjene, au luat parte autorități publice locale și județene, reprezentanți ai M.Ap.N, M.A.I, instituților publice, dar și cetățeni.

La mulţi ani Armatei Române!

La mulţi ani Armatei Române!

 Sursa foto: facebook Primăria Municipiului Zalău și Instituția Prefectului Sălaj

 

 

 

3 Thoughts to “Ziua Armatei Române, marcată în Sălaj”

  1. […] Ziua Armatei Române a fost marcată marți – 25 octombrie, prin ceremoniale militare și religioase, depuneri de jerbe și flori la monumentele eroilor, dar și prin defilarea gărzilor de onoare în municipiul Zalău și în orașul Șimleu Silvaniei. Data de 25 octombrie are o încărcătură istorică deosebită pentru români și este dedicată eroilor care au luptat pentru independența țării. La manifestările prin care s-a marcat Ziua Armatei Române, în cele două orașe sălăjene, au luat parte autorități publice locale și județene, reprezentanți ai M.Ap.N, M.A.I, instituților publice, dar și cetățeni.… Citeste mai mult […]

  2. […] Ziua Armatei Române a fost marcată marți – 25 octombrie, prin ceremoniale militare și religioase, depuneri de jerbe și flori la monumentele eroilor, dar și prin defilarea gărzilor de onoare în municipiul Zalău și în orașul Șimleu Silvaniei. Data de 25 octombrie are o încărcătură istorică deosebită pentru români și este dedicată eroilor care au luptat pentru independența țării. La manifestările prin care s-a marcat Ziua Armatei Române, în cele două orașe sălăjene, au luat parte autorități publice locale și județene, reprezentanți ai M.Ap.N,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment