Zeci de zălăuani au protestat din nou împotriva scumpirilor

Zeci de zălăuani au participat în urmă cu puțin timp la un nou protest îndreptat împotriva prețurilor pe care le consideră mult prea mari în special la carburanți, alimente, energie electrică și la gazele naturale.

Protestul este unul autorizat și a fost inițiat de tânărul zălăuan Maxim Laurențiu. Participanții au intrat în mai multe benzinării unde au alimentat cu benzină și motorină de 50 de bani sau un leu, totul în semn de protest față de prețul mult prea mare al carburanților. Încolonați și însoțiți de echipaje de poliție și jandarmerie, protestatarii și-au continuat drumul, punctul final al protestului fiind platoul din zona centrală a orașului. Protestatarii au purtat pancarte cu diferite mesaje îndreptate împotriva prețurilor pe care le consideră aberante.

„Nu este un protest îndreptat doar împotriva prețurilor mari la benzină și motorină, este un protest împotriva prețurilor mult prea mari la alimente, la energia electrică, gazele naturale, la tot. Te duci în magazin și cumperi produse de bază, iar la final de trezești că nu îți ajung 300-400 de lei. Este inadmisibil. De asta protestăm, doar că mulți preferă să stea ascunși în spatele tastaturii. Este nevoie de implicare directă, nu de stat pe Facebook”, ne-a declarat inițiatorul și coordonatorul protestului.

 

 

7 Thoughts to “Zeci de zălăuani au protestat din nou împotriva scumpirilor”

 1. […] Zeci de zălăuani au participat în urmă cu puțin timp la un nou protest îndreptat împotriva prețurilor pe care le consideră mult prea mari în special la carburanți, alimente, energie electrică și la gazele naturale. Protestul este unul autorizat și a fost inițiat de tânărul zălăuan Maxim Laurențiu. Participanții au intrat în mai multe benzinării unde au alimentat cu benzină și motorină de 50 de bani sau un leu, totul în semn de protest față de prețul mult prea mare al carburanților. Încolonați și însoțiți de echipaje de poliție și… Citeste mai mult […]

 2. Dorin

  Ramanem cu protestele. O singura solutie ar fi: sa mergem pe ei sa-i desfiintam! Nu se poate ca o tara ca asta sa fie condusa de incompetenti! Numai de incompetenti!

  1. Anonim

   Incompetența are un nume, liberalii. Ăștia teprezintă interesele bogătanilor, ale multinaționalelor !

 3. circopitecu

  Niste inutilitati ale societatii cu mutre de spargatori de seminte pe teava de gaz si fatati de mamele lor in cocina porcilor s-au gandit sa faca deranj in benzinarii iar oamenii normali care nu sunt niste sarantoci, pentru ca se duc la munca si castiga decent, au fost nevoiti sa isi piarda timpul asteptand ca indivizii cu IQ 45 sa isi termine show-ul de 2 lei. mergeti cu autobusul ca acolo va e locul, nespalatilor. nu va ia nimeni in seama. iar analfabetul de Dorin care se crede zmeu pe internet, cum te duci tu sa ii desfiintezi? gandeste vreunul pe aici incat sa realizeze ca pretul petrolului a crescut la nivel mondial si toate tarile se confrunta cu preturi foarte mari la pompa? sau nu va puteti scoate capul din dos sa vedeti mai departe de sura in care locuiti?

  1. Alice

   O fi frate.Dar și să umfli aparatul bugetar cu en,s de mii de scule politice,că apoi sa vii iarăși la popor să-i propui sa mai treacă o data prin strunga,ce-i?Are vreo legătură scumpirea barilului cu rapacitatea astora de ne mulg?Trag de privați să-i stoarcă maxim.Parca useristii erau „marxiști”.Ăștia ce-s?Liberali?

 4. Alex

  Protestul asta este egal ca si cum te-ai pișa contra vantului.

 5. Anonim

  cel mai eficient protest este acela in care ne tinem banii munciti pentru noi, reducem cat mai mult consumul. Cei care au scumpit, au facut asta ca sa li se micsoreze castigurile. Pierde doar cel care plateste un pret dublu sau triplu fata de anul trecut pentru acelasi serviciu.

Leave a Comment