Zeci de turiști români vin să descopere Sălajul în canoe

„Jeep & canoe adventure” este acțiunea organizată de jibouanii Gadiel Zaharie și Alin Gâmbuluț pentru promovarea punctelor de atracție turistică de pe Valea Someșului, dar și din alte zone din județ. La acțiune și-au anunțat participarea zeci de turiști din mai multe județe ale țării.

Acțiunea se va desfășura în perioada 1 – 3 iulie și își propune să îmbine aventura cu plăcerea de a vizita locuri deosebite din punct de vedere turistic. „Într-o zi mergem în canoe, Pe Someș, iar în altă zi vom vizita diferite puncte turistice din județ. Suntem în jur de 30 de persoane și vom porni de la Băbeni și punctul de sosire este la cabană, în zona Turbuța. Vom parcurge în jur de 24 de kilometri. Ne propunem să pornim dimineața pentru că sunt foarte multe lucruri de văzut. Putem vedea mistreți care traversează Someșul, căprioare care vin să bea apă, dimineața este foarte frumos pe Someș. A doua zi urcăm în mașini și mergem la Porolissum, vizităm cetatea Almaș, vedem castrul de la Buciumi și alte puncte din județ. Sunt turiști care vin din mai multe județe ale țării, oameni care vor să vadă Sălajul”, ne-a declarat Gadiel Zaharie.

Fotografii cu caracter ilustrativ

 

2 Thoughts to “Zeci de turiști români vin să descopere Sălajul în canoe”

  1. […] „Jeep & canoe adventure” este acțiunea organizată de jibouanii Gadiel Zaharie și Alin Gâmbuluț pentru promovarea punctelor de atracție turistică de pe Valea Someșului, dar și din alte zone din județ. La acțiune și-au anunțat participarea zeci de turiști din mai multe județe ale țării. Acțiunea se va desfășura în perioada 1 – 3 iulie și își propune să îmbine aventura cu plăcerea de a vizita locuri deosebite din punct de vedere turistic. „Într-o zi mergem în canoe, Pe Someș, iar în altă zi vom vizita diferite puncte turistice din… Citeste mai mult […]

  2. Dorin

    Felicitari, Gadiel! Iti dorim sa ai parte de cat mai multi turisti! Succes!

Leave a Comment