Zapada si ghetus pe varful Mesesului

Zapada si ghetus pe varful MesesuluiMesesul a dat din nou batai de cap participantilor la trafic cu toate ca inca nu a nins. Ieri si alaltaieri pe carosabil, dinspre Popasul Romanilor, la intersectia drumului european E81 si in cateva din curbele de la coborare spre Zalau drumul a fost acoperit cu polei, cu chiciura care s-a scuturat de pe crengile copacilor si cu un strat subtire de zapada. Soferii au fost nevoiti sa circule precaut adaptandu-se conditiilor de iarna. Drumarii au intervenit de luni dupa-amiaza, in noptile precedente, precum si in cursul zilei de ieri.

Potrivit informatiilor furnizate de seful Sectiei Drumuri Nationale Salaj, Mircea Crisan, s-a actionat pe sectoarele care prezentau risc de alunecare, cu un utilaj cu remorca si raspanditor de material antiderapant. Interventiile se fac in baza contractului multianual incheiat cu firmele EuroConstruct, TransBitum si SCDP, acestea avand deja pregatite o parte din utilajele necesare activitatii de deszapezire, respectiv au fost aduse in baza de interventii a SDN Salaj de pe Meses incarcatoare si raspanditoare de sare si nisip.

Conducatorii auto care au probleme majore in trafic, pe drumurile nationale, din cauza alunecusului sau a zapezii, pot apela numarul 0260-662845 din cadrul Dispeceratului SDN Salaj.

Alte articole

Leave a Comment