Zalăul ar putea avea apă abia sâmbătă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis astăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, la solicitarea Companiei de Apă Someş SA, întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Zalău şi comunele Hereclean, Bocşa, Mirșid şi Crişeni, ca urmare a unei avarii majore constatate pe aducţiunea Vârşolţ – Zalău. Reluarea serviciului de furnizare a apei potabile este estimată pentru sâmbătă, 17 iulie, ora 6. Întregul personal al Companiei de Apă Someş SA face eforturi pentru restabilirea alimentării cu apă în cel mai scurt timp, iar în măsura în care acest lucru va fi posibil, în unele zone reluarea furnizării apei se va face mai repede decât data anunţată. Sucursala Zalău a Companiei de Apă Someş SA, în colaborare cu Primăria Zalău, va amplasa în municipiu rezervoare cu apă pentru populaţie, având capacitate de 1.000 de litri, locurile de amplasare urmând a fi stabilite şi anunţate ulterior. De asemenea, în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj va pune la dispoziţie apă prin intermediul unor cisterne.

9 Thoughts to “Zalăul ar putea avea apă abia sâmbătă”

 1. Anonim

  Apocalipsa se apropie cu pasi repezi….

 2. Anonim

  *Apacalipsa …

 3. eu

  Au facut proiecte pentu modernizari de tot feluldar pentru apa menajera ? buna gandire ! Sa ramana un oras intreg fara apa, este inacceptabil !

 4. Anonim

  De peste 20 de ani se fac promisiuni,proiecte,studii cu alimentarea Zalaului cu apa mai buna de la Gilau dar nici unul din administratia orasului nu a facut nici un pas pentru inlocuirea acestei conducte ciuruite vitala pentru locuitori Zalaului

  1. Nu confundați sula cu ștampila primăriei

   Rugăm să nu confundați primăria cu Apă Someș a liberalilor. Firma e acum privată, liberalii au dat Igo de la primărie la Cluj de decenii !

 5. O simplă constatare

  Adevărul e că avarii erau și în regimul socialist dar măcar atunci prețul unui m³ de apă era de 10 ori mai mic și salariile de trei ori mai mari !

 6. Anonim

  Privată, dar plin de politicieni, de când există. Acum se vede rezultatul. Un oraș întreg fără apă 2-3 zile. Inadmisibil să nu fie o conductă de rezervă pt. situațiile asemănătoare.

 7. Anonim

  Controlează cineva dacâ mahării din compania de apă sunt în teren, la miezul nopții, pentru organizarea lucrărilor de reparații ? Că precis acei mahări la ora 16 se urcă în mașinile de serviciu și se carâ acasă, că este cald și programul s-au terminat.

  1. Anonim

   Foarte proasta gestionarea situatiei de criza, de la anuntarea ei din care se intelege ca ISU a hotarat oprirea apei si pana la programarea reluarii alimentarii cu apa. Dezastru!

Leave a Comment