Zălăuanii, în a treia zi de protest

Zălăuanii sunt hotărâţi să nu renunţe la protestele împotriva ordonanţei de modificare a legilor penale şi se mobilizează pentru o nouă manifestaţie ce ar urma să aibă loc în această seară, de la ora 18.
„Puterea e la noi! Să fim uniţi pentru România”, sună îndemnul făcut pe Facebook, pentru a-i mobiliza pe oameni să iasă din nou în stradă.
Este cea de-a treia zi de proteste, după ce atât miercuri, cât şi joi seara, aproximativ 1.000 de protestatari şi-au strigat nemulţumirile în stradă.

7 Thoughts to “Zălăuanii, în a treia zi de protest”

 1. Anonim

  Pun și eu o placardă: Drag/ne/a fost de Cioloș!

 2. Tăunu

  Păi, şi de ce n-aţi ieşit în stradă atunci când ciuma portocalie ne tăia salariile şi pensiile ? Simplu, nu sunteţi nici salariaţi, nici pensionari !

  1. Anonim

   Amue Duie Mragnea, d-aia!

 3. Anonim

  si-au dat cu stangu-n dreptu. daca maine ar fi alegeri cat ar mai avea? poate nici jumate. Am urmarit ieri conferinta de presa 99% a fost minciuna si vrajeala. Oamenii se bat in strada si el discuta cu ambasadorul sua despre parteniraiatul strategic, si alte teme pe care le discutau in mod normal. cine il crede? Afiseaza cordialitate si zambet, sa mascheze interese personale ilicite. Azi daca le zici jeguri pare un cliseu, dar chiar sunt. Mincionosi de prima clasa

 4. Doru

  Cu ce te ajuta salariile mărite daca țara merge în jos? Mergi in magazin și cumperi câteva fructe și te costa 100 de lei. Locuri de munca din ce in ce mai puține. Muncesc mai puțin decât cei care beneficiază de pensii și asistenta sociala.

 5. Masa de manevra de 1% din populatie,majoritatea analfabeti far loc de munca,habar nu au 95% pt ce ies in strada,nu cunosc continutul ordonantei !!?? Prostimea cat cuprinde !

Leave a Comment