Zalauan implicat intr-un accident pe Autostrada Transilvania

Zalauan implicat intr-un accident pe Autostrada Transilvania Opt autoturisme, printre care si masina unui salajean, au fost avariate duminica, dupa ce au fost implicate intr-un carambol pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul Gilau – Turda. Soferii au pierdut controlul masinilor din cauza poleiului depus pe carosabil, au derapat si s-au lovit de parapetii de protectie. Cinci dintre autoturisme au inregistrat pagube mari.

Din primele cercetari la fata locului, politistii rutieri au constatat ca soferul unui autoturism marca Fiat nu a adaptat viteza de mers la conditiile meteo de afara. Acesta conducea masina cu 85 de kilometri/ora cand a derapat. In urma accidentului nu au rezultat victime.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs carambolul. Traficul rutier pe Autostrada Transilvania a fost inchis pentru aproximativ doua ore din cauza poleiului, pana cand lucratorii de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Cluj au imprastiat material antiderapant.

Soferul vinovat de producerea tamponarii va trebui sa plateasca toate daunele produse masinilor implicate. Salajeanul sustine ca va actiona in instanta compania responsabila de intretinerea drumurilor pe timpul iernii pentru reparatiile masinii si alte daune.

Alte articole

Leave a Comment