Zălăuan drogat, identificat de polițiști în trafic

Polițiștii au oprit în trafic un autoturism, condus de un zălăuan pe strada 22 Decembrie 1989. În data de 3 iulie, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că șoferul ar fi consumat și droguri.

Bărbatului i-au fost prelevate și probe biologice în vederea depistării prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv, cât și pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit pentru bărbatul în cauză un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența drogurilor.

One Thought to “Zălăuan drogat, identificat de polițiști în trafic”

  1. […] Polițiștii au oprit în trafic un autoturism, condus de un zălăuan pe strada 22 Decembrie 1989. În data de 3 iulie, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că șoferul ar fi consumat și droguri. Bărbatului i-au fost prelevate și probe biologice în vederea depistării prezenței în organism a substanțelor… Citeste mai mult […]

Leave a Comment