Zălăuan bănuit de distrugerea unui aparat de jocuri de noroc

În data de 7 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat în vârstă de 40 de ani provenind din Zalău, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Polițișii cred că în luna februarie bărbatul ar fi distrus, în jurul orei 19.30, ecranul unui aparat de jocuri de noroc în timp ce se afla în incinta unui local din oraș. Paguba provocată este estimată la 1.000 de lei.

În momentul de față polițiștii continuă cercetările pentru documentarea acestei eventuale activități infracționale a zălăuanului suspectat, dar și pentru recuperarea prejudiciului cauzat managerului localului.

One Thought to “Zălăuan bănuit de distrugerea unui aparat de jocuri de noroc”

  1. […] În data de 7 iunie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat în vârstă de 40 de ani provenind din Zalău, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. Polițișii cred că în luna februarie bărbatul ar fi distrus, în jurul orei 19.30, ecranul unui aparat de jocuri de noroc în timp ce se afla în incinta unui local din oraș. Paguba provocată este estimată la 1.000 de lei. În momentul de față polițiștii continuă cercetările pentru documentarea acestei eventuale activități… Citeste mai mult […]

Leave a Comment