Week-end cu ghinion pentru trei conducatori auto

Sfarsitul de saptamana nu a fost unul linistit pentru lucratorii din cadrul Politiei orasului Jibou. Din informatiile primite, reiese ca in perioada 20-22 aprilie 2007, Politia orasului Jibou impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Benesat, Balan, Babeni, Poiana Blenchii, Galgau, Ileanda, Somes-Odorhei si Surduc au desfasurat activitati pe linia prevenirii accidentelor de circulatie si mentinerii linistii si a ordinii publice.

In urma acestor raiduri, au fost aplicate un numar de 71 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 11.716 lei. Din totalul amenzilor, 65 au fost aplicate in baza Ordonantei de Urgenta a guvernului 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si sase in baza Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si a linistii publice.

Totodata, politistii au mai prins in trafic trei conducatori auto, care circulau cu viteza neregulamentara in localitate, acestora fiindu-le ridicate in vederea suspendarii permisele auto.

Leave a Comment