Viteza și alcoolul, în atenția polițiștilor

Nerespectarea regimului legal de viteză și conducerea sub influența băuturilor alcoolice, respectiv a substanțelor stupefiante, sunt acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri în perioada 12-13 octombrie. Astfel, pe linie de viteză, aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj vor fi amplasate atât în municipiu și orașe cât și pe drumurile naționale și județene. ”Recomandăm conducătorilor auto să adapteze permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic, să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice sau dacă sunt obosiţi, iar în intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, să acorde atenţie sporită pentru a putea opri în orice moment în siguranţă. Fiți prudenți în trafic și respectați regulile de circulație rutieră!”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Alte articole

2 Thoughts to “Viteza și alcoolul, în atenția polițiștilor”

 1. Anonim

  legea e de vina ! este prea blanda !
  arest 1-2-3 zile si amenzi car a-l usture kalumea ! cel putin venitul lui pe 1-2 luni de zile, sa vada ca alcoolul este foarte scump la volan !
  si permis anulat fara posibilitate de a mai da pentru el cel putin 2-5 ani, in functie de alcoolul din sange !!!
  sa existe uncazier ak tuturor amenzilor, iar daca este „recidivist” sa primesti maximul fara posibilitatea reducerii la jumatate daca o platesti in 15 zile, iar daca nu o platesti sa fie arestat si tinut in arrest pana rtealizezi ce ai facut

 2. pe linie de viteză, aparatele radar din dotarea IPJ Sălaj vor fi amplasate atât în municipiu și orașe cât și pe drumurile naționale și județene

  cate sunt astea? 5 radare? 10 radare in tot judetul?
  pai de ce nu foloseste IPJ Salaj si radarele fixe din Zalau? cele 5 buc.care fac cat 5 echipaje de la circulatie sau poate si mai mult, caci astea lucreaza non-stop, fara pauza si nici nu pot fi MITUITE !!! aici cred ca e problema 🙂
  poate iese noul adj. de la IPJ Salaj, cel NUMIT pe functie, fost sef de circulatie la Cluj, si ne explica motivul pentru care dupa 5 ani de zile, aceste radare ultra-pertormante nu sunt folosite?
  sa fie de vina ca aceste radare amendeaza pe toata lumea, chiar si pe cei „scutiti” pana acuma? nu mai pot fi folosite acele liste cu nr. de masini si soferi de care nu ai voie sa te legi?
  ne rugam ca urmatoarele victime sa fie din randul politicienilor si a politistilor, mai ales a sefilor, cei NUMITI in functii, cu specialitatea TEOLOGIE si studii universitare la SPIRU HARET ! cei facuti ofiteri la Fara Fregventa !

Leave a Comment