Viteza excesiva face victime

Viteza excesiva face victimeDoua accidente grave de circulatie au avut loc, miercuri, 8 iulie, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum. Primul s-a produs la ora 13:40, intre localitatile Varsolt si Herclean, cand Viorel P., de 46 de ani, din Sintandrei, judetul Bihor, in timp ce conducea o autoutilitara, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum si, intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe acostament. In urma accidentului, doua pasagere din autoutilitara, respectiv Ana P., de 48 de ani, din Sintandrei, si Aurelia C., de 48 de ani, din Oradea, au fost ranite.

Cel de-al doilea accident a avut loc o ora mai tarziu, intre localitatile Surduc si Ciocmani. Din datele prezentate de Politie, se pare ca Alexandru M., de 44 de ani, din Babeni, in timp ce conducea autoturismul, de asemenea, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum si, intr-o curba periculoasa la dreapta, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara, condusa regulamentar de Ioan T., de 41 de ani, din Zalau. In urma impactului, soferul imprudent a fost grav ranit.

Minora nesupravegheata, accidentata de un moped

Tot miercuri, in jurul 19, Alin P., de 17 ani, din Garcei, deplasandu-se cu un moped prin localitate, a surprins si accidentat, o fetita de trei ani, care, lasata nesupravegheata, a traversat strada in fuga. Din fericire, impactul nu a fost puternic, astfel ca minora a scapat cu rani usoare.

A adormit la volan si s-a trezit in stalp

Din cauza oboselii, un salajean a distrus cu masina, ieri dimineata, la ora 5:15, un stalp de curent de pe marginea drumului din localitatea Cuzaplac. Se pare ca soferul, pe nume L. Augustin, de 30 de ani, din Poptelec, in timp ce conducea autoturismul, a adormit la volan si parasind partea carosabila, a intrat cu masina intr-un stalp de curent. In urma impactului, barbatul s-a accidentat usor.

Alte articole

Leave a Comment