Viol în miez de noapte la Șimleu. Violatorul a ajuns după gratii

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Șimleu Silvaniei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru „viol” după ce, în cursul nopții de 17 spre 18 octombrie, a violat o femeie în vârstă de 60 de ani.

După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean (IPJ) Sălaj, abuzul a fost sesizat prin apelul de urgență 112 chiar de victimă. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit că fapta sesizată se confirmă. În noaptea precizată bărbatul din Șimleu Silvaniei, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei în vârstă de 60 de ani, ar fi agresat-o fizic, după care, prin constrangere, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta. „În urma probatoriului administrat ]n 18 octombrie, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față bărbatul bănuit de comiterea faptei, iar la data de 19 octombrie instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente în vederea administrării întregului probatoriu. Reprezentanții IPJ Sălaj fac precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

 foto cu caracter informativ

One Thought to “Viol în miez de noapte la Șimleu. Violatorul a ajuns după gratii”

  1. […] Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Șimleu Silvaniei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru „viol”.. Citeste mai mult […]

Leave a Comment