Vin de Carastelec, medaliat cu aur în Marea Britanie

Carassia Rosé, vin produs de Crama Carastelec, a obținut medalia de aur la The Champagne and Sparkling Wine World Championship, cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată vinurilor spumante.

„După titlul de Campion Național în sticlă standard în 2021, Carassia Rosé a fost distins anul acesta cu medalie de aur și în sticlă magnum la cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată exclusiv vinurilor spumante, The Champagne and Sparkling Wine World Championship (CSWWC). Carassia Rosé Magnum obținut din vinuri de bază din recolta excepțională a anului 2018, a fost prezentat membrilor echipei de jurați după peste trei ani de maturare în sticlă, și este prima ediție în care vinului de bază îi este adăugat atât chardonnay cât și 10 la sută vin roșu. Juriul a evaluat spumantul ca și un rosé profund, somptuos, elegant și proaspăt”, este mesajul celor de la Crama Carastelec.

One Thought to “Vin de Carastelec, medaliat cu aur în Marea Britanie”

  1. […] Carassia Rosé, vin produs de Crama Carastelec, a obținut medalia de aur la The Champagne and Sparkling Wine World Championship, cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată vinurilor spumante. „După titlul de Campion Național în sticlă standard în 2021, Carassia Rosé a fost distins anul acesta cu medalie de aur și în sticlă magnum la cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată exclusiv vinurilor spumante, The Champagne and Sparkling Wine World Championship (CSWWC). Carassia Rosé Magnum obținut din vinuri de bază din recolta excepțională a anului 2018,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment