Pentru că putem: Viitorul ginere al primarului Ionel Ciunt, adjunct la IPJ Sălaj

Inspectorul de poliţie Călin Ionuţ Rolnic, nimeni altul decât viitorul ginere al primarului Zalăului, Ionel Ciunt, este, începând de joi, 24 mai, noul adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
În vârstă de doar 27 de ani, Rolnic a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei pe o perioadă de şase luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Proaspătul adjunct şi-a început cariera în 2012, când, după absolvirea Academiei de Poliţiei „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, a fost repartizat la Direcția Generală de Protecție Internă – Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă Sălaj. Din 2017 a lucrat şase luni la Serviciul de Autoprotecţie Bucureşti, pentru ca din iulie 2017 şi până în 15 mai 2018, să fie şef Birou Protecţie Internă. Din 15 mai şi până în 24 mai, a fost ofiţer specialist la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sălaj.

21 Thoughts to “Pentru că putem: Viitorul ginere al primarului Ionel Ciunt, adjunct la IPJ Sălaj”

 1. Anonim

  Pãi daca se încadreaza e perfect caci oricum se face politic.

 2. Anonim

  Ferească Dumnezeu! Ada am ajuns? Omul asta are 5 ani vechime, ce eperienta si ce expertiza poate avea? Ce se intampla cu specialistii cu zeci de ani vechime? Vai de noi…

  1. Si ce va recomanda pentru acest post? VOCEA SI TALENTUL, si hartia cu Balcescu !!!

   NU VA SUNA CINOSCUT ? ce ne mai distram de acele comedii si uita cat sunt de actuale !!!

 3. Anonim

  Politicul e tot asta e nu conteaza….

 4. Zkl

  Nici gradul si nici vechimea nu cred ca respecta conditiile stabilite in fisa postului pentru ocuparea acestui post. Aceste imputerniciri vor distruge politia, pt ca pot ocupa posturi cheie oameni care nu se incadreaza in fisa postului sau care chiar pica testul psihologic pentru acel post.

 5. Anonim

  Alti nu prin avansari…nici vorba de functii…nici la 40 de ani…si altii se nasc direct sefi…bravoooo

 6. Anonim

  Tat felu de cocalari.Dapoi cum or fi subordonatii!??

 7. Anonim

  Să închidă bancomatele de pe bulevard să nu le demoleze porcărul beţivan de primar

 8. Anonim

  Felicitări, în sfârșit avem dovada politrucilor în politie.Sa le fie rusine tuturor.Sa avem ,scuzați expresia,,,MUCOSI,,care conduc poliția, poate gresesc dar omul asta nu a apucat să învețe aproape nimic in 5 ani de politie,daca avea rezultate extraordinare,mai zici,dar nu stim care sunt….Putem spune cu certitudine că noi cetățenii nu mai suntem în siguranță.!Sa va fie rusine ,s-a dus naibii si politia,acum familiile ……..exista peste tot.Noi comentam si ei își fac treaba.

 9. Anonim

  Poate o sa conduca de la primarie caci experienta de unde?????

 10. Anonim

  ce mutra de interlop are

 11. Anonim

  Oare ce parere au colegii sai , care au vechime, experienta si competeneta mai mare ?
  Ma gandesc ca numirea asta ii motiveaza sa munceasca cu drag… 🙂

 12. Anonim

  Felicitari d-lui adjunct ,cred ca este capabil pentru aceasta functie,am fost colegi ,merita increderea celor care l-au numit si daca va fi si ginerele primarului -norocul lui -familia are rolul de a te sustine si incuraja in evolutia profesionala ,deci succes Caline si putere de munca …

 13. Anonim

  Asa functioneaza la romani…

 14. Anonim

  Gretos esti fratioare. Uite de aia e tara asta in rahat pana la gat… Asta il recomanda, ca ari fost colegi? Cativa ani in câmpul muncii? Sau ca e gi erele primarului? Dupa părerea mea este o dreseala uriasa.

 15. Anonim

  Dacă nu era viitorul ginere al primarului, ajungea el în această funcție? Am o ușoară bănuială că la „Paștele Cailor”!

 16. Anonim

  CONTEAZA PE OM SLOGANUL ELECTORAL AL BETIVANULUI IONEL CIUNT

 17. Anonim

  nu mai avet rusine?

 18. "Din 15 mai pana in 24 mai"

  Adica fix 9 zile a fost si politist operativa (investigare criminalitate economica), ca in rest a facut munca … informativa.
  Vai de mama ei de Politie, daca si aici se merge pe „ginerisme”.
  Cu astfel de numiri facute de Abramburica de Teleorman, Politia Romana se desconsidera de una singura.

 19. Anonim

  Domnul Ghiuro a gresti cind a lasat sistemul a fost o mina de fier…

 20. cetatean roman mahnit

  Iata ca ne arata clar ce caracter are primarul CIUNT ! Jalnic .Pe oameni ca d-ta putem conta d-le CIUNT ? Nu ai rezistat sa nu faci mutarea aceasta rusinoasa ! Fii sigur ca nu mai poti conta pe noi !Rusine sa va fie ,demolati tara noastra caramida cu caramida ,institutie dupa institutie . Cu nimic nu va deosebiti de basisti !

Leave a Comment