Vești bune de la Cluj: Episcopul Petroniu Florea răspunde la tratamentul anti-Covid și se simte mai bine

Episcopul Sălajului, Petroniu Florea, ar putea fi mutat în aceste zile din secția ATI a spitalului din Cluj în care este tratat de coronavirus. Acesta a fost internat la începutul lunii, iar zilele trecute starea lui s-a agravat. La momentul internării, starea de sănătate a Episcopului era stabilă, însă de la începutul acestei săptămâni starea lui a ajuns să fie una foarte gravă. Veștile care au venit vineri de la Cluj sunt ceva mai bune, astfel încât, potrivit reprezentanților Episcopiei Sălajului, Episcopul Petroniu ar putea fi scos de la Terapie Intensivă. “De două zile este mai bine, răspunde la tratament și se reface. A avut o infecție, dar a răspuns la tratament. A fost într-o stare destul de gravă, dar veștile care au venit astăzi chiar de la domnia sa sunt bune. Sunt șanse ca în câteva zile să fie mutat de la ATI, într-un salon, iar peste o săptămână să se întoarcă, sănătos, acasă”, a spus la solicitarea Magazin Sălăjean, Ionuț Pop, preotul vicar eparhial al Episcopiei Sălajului și paroh al bisericii Sfântul Nicolae din Zalău.

5 Thoughts to “Vești bune de la Cluj: Episcopul Petroniu Florea răspunde la tratamentul anti-Covid și se simte mai bine”

 1. Anonim

  Da, ceva minuni, nimic, nimic !

 2. Anonim

  Oh ce veste miiinuuunnaaataa …

 3. Preascarbitu

  Petroniu este un virus mai mare decat COVID.

 4. Anonim

  INALT PREASFINTIA VOASTRA DUMNEZEU SA VA DEA SANATATE si viata lunga sa va intoarceti in Zalau sanatos sa fiti in mijlocul nostru, in aceste zile grele avem mare nevoie de sprijinul dumneavoastra . DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI>

Leave a Comment