Urmărit național, prins în Zalău

Un hoț dat în urmărire națională și condamnat la închisoare cu executare a fost prins de polițiștii sălăjeni în dimineața zilei de sâmbătă, în zona Sfânta Vineri.

Zilele trecute, pe linia supravegherii persoanelor față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, sau a celor urmărite, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj au verificat 16 arestați la domiciliu, iar un bărbat de 23 de ani ce fusese condamnat la închisoare pentru comiterea unui furt a fost prins pe strada Sfânta Vineri. Tânărul trebuie să execute o pedeapsă de un an și zece luni de închisoare și a fost depus în arestul IPJ Sălaj, urmând să fie transferat într-un penitenciar.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Urmărit național, prins în Zalău”

  1. […] Un hoț dat în urmărire națională și condamnat la închisoare cu executare a fost prins de polițiștii sălăjeni în dimineața zilei de sâmbătă, în zona Sfânta Vineri. Zilele trecute, pe linia supravegherii persoanelor față de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, sau a celor urmărite, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj au verificat 16 arestați la domiciliu, iar un bărbat de 23 de ani ce fusese condamnat la închisoare pentru comiterea unui furt a fost prins pe strada Sfânta Vineri.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment