Urmărire pe străzile Zalăului: un tânăr nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului, marți, în jurul orei 15, au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, iar acesta nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Echipajul a trecut în urmărirea conducătorului auto care se sustrăgea controlului rutier. Pe strada Locotenent colonel Teofil Moldoveanu, din municipiu, şoferul a abandonat autoturismul și a fugit, fiind prins chiar la intrare în scara unui bloc de pe aceeași stradă. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru verificări și cercetări.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că “șoferul”, un tânăr de 22 de ani, din Zalău, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a constatat, totodată, că tânărul nu avea nici asigurarea obligatorie auto, iar pe geamurile laterale și lunetă avea montate folii neomologate, motiv pentru care au fost reținute  plăcuțele și certificatul de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

One Thought to “Urmărire pe străzile Zalăului: un tânăr nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri”

  1. Anonim

    este in arrest? sau ne e periculos? daca lovea un copil?
    de ce nu e in arrest cu politistul bataus? poate se mai antrena un pic si pe asta !

Leave a Comment