Unul dintre cei mai vechi angajați ai Primăriei Zalău se pensionează

Așa cum fiecare dintre noi trece prin timp, ajungând la un moment dat să trăiască momentul așteptat, dar greu al retragerii, unul dintre angajații Primăriei Zalău cu cea mai mare vechime în instituție se pregătește să-și ia rămas bun de la colegi și carieră. Stelian Potroviță, secretarul municipiului Zalău, va ieși la pensie începând din 10 iulie, după ce în 9 iulie va împlini 65 de ani. Deocamdată, Primăria nu a anunțat cine va prelua funcția ce va rămâne vacantă după plecarea lui Stelian Potroviță, fiind vorba probabil de un scurt interimat, după care va fi organizat un concurs. După 46 de ani de muncă, dintre care 26 petrecuți în clădirea municipalității, la final de carieră, zălăuanul cu cea mai mare vechime în Primăria municipiului a dorit să trateze cu discreție acest eveniment, însă a acceptat în cele din urmă să ne spună, în exclusivitate, câteva cuvinte legate de cariera sa și de anii petrecuți în administrația locală. Cu bune și mai puțin bune, cu fapte care, ca în orice carieră, au reprezentat și greșeli și neajunsuri, dar și multe lucruri bune, secretarul municipiului ne-a spus că dincolo de lucrurile pentru care de multe ori a fost criticat, consideră că a reușit, prin colaborarea cu primarii, cu șefii de direcții și nu în ultimul rând cu zălăuanii, să pună umărul la dezvoltarea orașului. Stelian Potroviță este secretarul municipiului din august 1992, fiind angajat în urma unui concurs organizat de municipalitate.

„Perioada de început, cea care a urmat evenimentelor din Decembrie 1989, a fost cea mai grea, din toate punctele de vedere. Și nu numai pentru mine, ci pentru toți. Începând cu vidul legislativ, dezorganizarea, lipsa bazei materiale și a unor acte normative care să ușureze munca celor din administrațiile locale și terminând cu dificultățile inerente oricărui început, anii petrecuți în administrația zălăuană au fost ani în care în fiecare zi am încercat, pe de o parte, să învăț ceva, iar pe de altă parte să relaționez cât se poate de bine cu colegii mei. Acum, la capătul acestui drum, sunt bucuros că voi avea timp să mă ocup de activități pentru care în toți acești ani nu am avut timp sau disponibilitate, să mă bucur de lucruri simple, pentru care nu am avut timp. Nu-mi doresc altceva decât sănătate și să fiu în putere. Am colaborat foarte bine cu toți primarii,fără excepție. Nu vreau să spun că am lucrat mai bine sau m-am înțeles mai bine cu unul și mai puțin cu altul, nici nu ar fi un lucru elegant să fac comparații de acest gen. Am încercat să las mereu deoparte aspectul emoțional și să mă implic concret, alături de ei, în ceea ce am avut de făcut. Au fost și critici, au mai fost și aprecieri, însă dincolo de toate rămân momentele frumoase și realizările fiecăruia, atâtea câte sunt. Fapte care, fără sprijinul și înțelegerea celor cu care am lucrat nu ar fi fost posibile. Le mulțumesc tuturor, le mulțumesc și zălăuanilor și le doresc să ajungă să se bucure la rândul lor de o pensie îndelungată și liniștită”.

7 Thoughts to “Unul dintre cei mai vechi angajați ai Primăriei Zalău se pensionează”

 1. potrovita

  Unul dintre cei mai mari escroci din primarie….

  1. Crina

   Spusele tale dovedesc lasitate. Un comentariu nesemnat si neasusumat care contine asemenea cuvinte e o dovada de frica si prostie. Iar ceea ce scrii e egal cu zero atata timp cat nu iti asumi. Felicitări d le secretar, nu va cunosc dar e un moment special, sa va bucurati de pensie!

 2. Anonim

  Felicitări, sa va bucurati multi ani de pensie.

 3. Anonim

  In sfarsit iesim din paleolitic….. acest dinozaur va disparea

 4. Anonim

  Ei, cate concursuri si șmecherii ai patronat, bai Potrivita ! De Ce trebuie Sa-mi dau numele ? Te stie tot Zalău.Sa ai pensia cat oi avea-o eu , si pe lungime si pe lățime !

 5. Anonim

  Vidul legislativ a fost benefic pt toți cei care , după revoluție, au devenit proprietari de terenuri in Brădet, pe baza de martori (eu vin la tine, tu vii la mine). Au fost vremuri bune, ce mai…

 6. Anonim

  pleaca un dinosaur si are PSD resuerse sa puna alt gunoi in locul astuia

Leave a Comment