Unui cetățean străin i s-a pus „pata” pe mobilierul urban din Zalău

Un bărbat de cetățenie slovenă a făcut, noaptea trecută, un gest reprobabil, chiar în centrul municipiului. Acesta a distrus câteva elemente de mobilier stradal de pe bulevard fără a avea, aparent, un motiv anume, în afara faptului că era bine „alcoolizat”. Un echipaj de jandarmi aflat în vecinătatea locului în care s-a produs distrugerea a acționat imediat și l-a oprit pe bărbat din acțiunea sa.

În urma verificărilor s-a stabilit că în cauză este vorba despre un cetăţean sloven în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Republica Slovenia, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a distrus trei bănci amplasate pe trotuarul de pe Bulevardul Mihai Viteazul. Verificarea persoanei în cauză s-a efectuat cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al judeţului Sălaj.

Pe numele persoanei în cauză s-au întocmit acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de art. 253 Cod Penal, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru continuarea cercetărilor. Prejudiciul urmează a fi stabilit în zilele următoare.

 

 

One Thought to “Unui cetățean străin i s-a pus „pata” pe mobilierul urban din Zalău”

  1. Anonim

    Daca era de alta nationalitate, stiti voi care, era comentat rau, afara…….

Leave a Comment