Unicul candidat la şefia Poliţiei Municipale a abandonat lupta

După ce nu a reuşit să promoveze concursul organizat la finele săptămânii trecute pentru postul de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Gabriel Terheş – unic candidat, de altfel – nu s-a prezentat miercuri, 12 septembrie, la interviul pentru şefia Poliţiei Municipale.

Contactat, acesta a precizat că a luat decizia în ziua anterioară interviului, după ce s-a consultat cu familia. Întrebat dacă motivul are legătură cu nereuşita de la concursul anterior, Terheş, care asigură, în prezent, prin împuternicire, comanda Poliţiei Zalău, nu a oferit un răspuns concret.

În aceste condiţii, din 3 octombrie, când îi expiră împuternicirea, Gabriel Terheş se va întoarce pe postul de şef al Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul IPJ Sălaj. „Singurul meu regret este că las un colectiv tânăr, cu care am lucrat foarte bine”, ne-a declarat poliţistul. În ceea ce priveşte postul de şef al Poliţiei Municipale, după data amintită, acesta va fi ocupat de un alt împuternicit, desemnat de către cel care îi va lua locul actualului comandant, Miron Ştirb.

5 Thoughts to “Unicul candidat la şefia Poliţiei Municipale a abandonat lupta”

 1. Anonim

  E bine caci a gindit tactic,decit sã aiba și al doilea eșec….

 2. Anonim

  Bravo ai gindit ce va fi….

 3. Jeppe din vecini...

  Pacat!
  Se vor bucura dusmanii si prostalaii………
  O sa vina in locul lui ca si la IPJ un Polonicrolnic care in loc sa verifice oamenii la calitatea muncii,o sa-i verifice la izmene,tunsoare si boconci,,,,,
  Or pune un vajnic plote cu Academia de Ampulitzie care nu face deosebirea intre capra lui Miciurin si oaia lui Daia,ca deh!,inginerii le dau clasa astora cu scoli militzienistice..
  Vai mamii ei militie cum ai ajuns pe mana netrebnicilor……

 4. Anonim

  Gaby draga,esecul tau reflecta nu slaba ta pregatire ci putreziciunea de hoit a sistemului de promovare in institutiile Statului unde este nevoie de analfabeti santajabili si yes-mani carora le tremura izmana la porunca sefului!
  Spre deosebire de criteriile de selectie si integritate pentru a accede intr-un post de conducere,in zilele noastre cu cat esti mai tiumbel,mai aforisit,mai krvar,mai btiv,mai de nimic,cu atata ajungi mai sus,,ai tare si mai mare!
  Astia,gozurile de decidenti au facut din afacerile tarii o mosie personala,o rolnicie ciuntata si dracneaonizata cu iz de trandafiri la capu’ pretinsului perit gazat de jendari.

 5. Anonim

  Ai dreptate 7.26, verificam prezenta ca atat ne duce capul, a ma
  i fost prin 2003 un ardelean de la matei care proceda ca polonicrolnic cum l-ai denumit si nu a rezistat mult, VAI<VAI<VAI …de noi si la ANU dl.CIUNT .

Leave a Comment