Un nou dosar penal pe numele elveţianului acuzat că a abuzat sexual mai mulţi minori

Cetăţeanul elveţian Lombriser Wendelin şi românca Mihaelei Boldijar, arestaţi la mijlocul lunii martie într-un dosar de pedofilie şi trafic de minori, au fost trimişi în judecată la finele săptămânii trecute, de către procurorii DIICOT Sălaj.
Pe lângă acuzaţia de act sexual cu un minor, elveţianul s-a pricopsit şi cu cea de pornografie infantilă, după ce anchetatorii au găsit în calculatorul său mai multe fotografii cu minori. În urma cercetărilor au fost probate şase abuzuri, pentru care Lombriser va da socoteală în faţa instanţei.
Potrivit anchetatorilor, elveţianul, care trăieşte în România de mai mult timp, „a căutat şi identificat pe teritoriul judeţului Sălaj, dar şi pe raza judeţului Sibiu, mai mulţi copii vulnerabili care să accepte să întreţină relaţii sexuale cu acesta, în schimbul unor sume modice de bani. Inculpatul Lombriser Wendelin s-a orientat în principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sărace, neaflaţi sub supravegherea părinţilor, care cerşeau sau îşi câştigau existenţa căutând alimente, haine şi fier în containere”.
Potrivit aceleiaşi surse, în urmă cu doi ani, Lombriser Wendelin ar fi abordat-o în faţa gării din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela, care în acea perioadă petrecea majoritatea timpului în zonă şi locuia într-o baracă amenajată în vecinătate. Elveţianul i-a propus să-i caute băieţi minori, cu care să îşi satisfacă plăcerile sexuale, în schimbul unor sume de bani, susţin procurorii.
“În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu şi care îşi câştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu”, mai precizează DIICOT. Atât elveţianul, cât şi românca se află în arest din 16 martie 2017.
Din acest dosar a fost disjunsă o altă cauză ce are ca obiect tot actul sexul cu un minor, pe care poliţiştii au trimis-o la procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă. În acest caz, victimă este un adolescent în vârstă de 15 ani, din judeţul Sălaj, cu care, susţin anchetatorii, Lombriser ar fi întreţinut raporturi sexuale în repetate rânduri în perioada septembrie 2015-martie 2017, oferindu-i la schimb sume de bani şi bunuri.

One Thought to “Un nou dosar penal pe numele elveţianului acuzat că a abuzat sexual mai mulţi minori”

  1. Anonim

    tara in care strainii isi fac mizeriile

Leave a Comment