Un hotdog lung de 100 de metri, preparat în centrul oraşului pentru a-l ajuta pe Ştefi Maroşan să păşească din nou

Un hotdog lung de o sută de metri a fost preparat, vineri – 28 iunie, în centrul orașului pe platoul de marmură, de cunoscutul chef Adrian Szucs. Hotdogul care s-a vrut cel mai ”lung din Europa” de 100 de metri a fost pus la vânzare, iar banii obţinuţi vor ajunge în contul lui Ştefi Maroşan pentru a-l ajuta să păşească din nou. În urmă cu ceva ani, pe undele radio se auzea vocea melodioasă a lui Ștefi Maroșan, DJ la Radio Transilvania, Radio Unison și Radio 1 Zalău. Mulți își amintesc cu drag de aceasta… mai ales de muzica anilor ´80 pe care Ştefi o adora. Din păcate, lui Ștefi Maroșan i-a fost amputat piciorul stâng și are nevoie de o proteză pentru a putea merge din nou și a avea o viață normală. Suma necesară pentru proteză este de 7000 de euro. Chef Adrian Szucs a fost printre primii care s-au oferit să îi întindă o mână de ajutor organizând un eveniment de strângere de fonduri care se desfăşoară astăzi, începând cu ora 18.00,  în locul precizat.

Colegii de radio, alături de Ştefi

Astfel, cunoscutul chef Adrian Szucs, ajutat chiar de colegii de radio ai lui Stefi Maroșan, care s-au oferit voluntari: Ciprian Crișan, Alina Costina, Olivian Vădan, Simona Suciu Coste, Stefan și Cornelia Szentkiralyi, și Denis Bordaș, Mihaela Gherman, Amira Kalabis și Cristina Carastoian (Mușat) au reuşit să prepare şi să ofere apoi spre vânzre hotdogul – cel mai lung din România. În cadrul acestui eveniment caritabil, aflat în plină desfăşurare, vor cânta mai multe trupe și soliști printre care Călin Boca, Marius Bob, Adnana, Cristiana și Mario Morar și Hazard. Chef Adrian Szucs a gătit cel mai lung „hot-dog” din România de 100 de metri, ajutat chiar de colegii de radio ai lui Ştefi Maroșan, care s-au oferit voluntari: Ciprian Crișan, Alina Costina, Olivian Vădan, Simona Suciu Coste, Stefan și Cornelia Szentkiralyi și Denis Bordaș, Mihaela Gherman, Amira Kalabis și Cristina Carastoian (Mușat). Nu lipsesc nici intervențiile și dedicațiile muzicale în stilul caracteristic al acestor oameni de radio. de precizat este faptul că acest eveniment caraitabil a fost organizat de chef Adrian Szucs și prietenii lui Ștefi!
Cei care vor să îl ajute pe Ştefi să păşească din nou pot face donaţii în următoarele conturi deschise pe numele Ștefan Maroșan:
RO41BTRLRONCRT0297550202 – cont în lei deschis la Banca Transilvania – Sucursala Zalău
RO75BRDE320SV08294403200 – cont în euro deschis la BRD Zalău

Leave a Comment