Un funcţionar al Primăriei Lozna, condamnat pentru luare de mită

Specialistul agricol al Primăriei Lozna, Ioan Nicolae Ciupe, a fost condamnat de către Tribunalul Sălaj la şase luni de închisoare, cu suspenare, pentru luare de mită.
Şpăgarul a fost trimis în judecată în vara anului trecut, după ce a pretins 2.600 de euro de la un denunţător, pentru a-i elibera o adeverinţă necesară la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Sălaj, lui Ciupe i-a fost înscenat un flagrant, angajatul Primăriei Lozna fiind surprins în timp ce primea 5.000 de lei de la denunţător. Instanţa l-a găsit vinovat de luare de mită şi a dispus condamnarea inculpatului la şase luni de închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate, pe o perioadă de doi ani şi jumătate, care constituie termen de încercare pentru inculpat. Altfel spus, dacă în acest interval va comite vreo infracţiune, va trebui să execute pedeapsa cu închisoare.
Deşi a fost condamnat, Ioan Ciupe nu îşi va pierde locul de muncă de la Primăria Lozna.

Alte articole

8 Thoughts to “Un funcţionar al Primăriei Lozna, condamnat pentru luare de mită”

 1. obiectiv

  Cum se poate asa ceva ? sase luni, suspendare , si functia in primarie rezervata dupa luarea de mita dovedita (cate mai sunt nedovedite ca doar no fi la prima) ,cum se poate asa ceva ? Extraordinar !!!!!!!!!!!!!!! Viitorul suna bine! Daca unui judecator i se cereau 2500 euro spaga, oare mai judeca asa? Extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Anonim

  SLEAHT,! Traiasca spaga !

 3. lozneanul

  1 spagarul e ginerele primarului, cum sa-l dea afara din functie?
  2 interesant de stiut, pt opinia publica, este ca adeverintele pt APIA le elibereaza nevasta primarului, si ea pe functie in primarie.
  3 pedepsele de ochii lumi fac sa creasca numarul coruptilor de la noi din tara
  NE MAI MIRA CEVA IN TARA ASTA?

 4. darius

  gresiti fratilor adeverintele sant eliberate si semnate de juristul primariei mai documentativa

 5. marius

  domnule loznean cred ca ai casa inafara perimetrului comunei si nu ai fost niciodata loznean

 6. nelu

  nu judecati voi ca ve-ti fi si voi judecati

 7. nelu

  nu sapati groapa ca veti cadea voi in ea

 8. ha ha

  vai de noi ,nu poate fi mai bun ca socru-sau

Leave a Comment