Un bărbat din Popeni este cercetat pentru acte de violență în familie

O femeie, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Popeni a fost agresată de concubin, în data de 21 iunie, în timp ce se afla acasă. Femeia a sunat la 112 pentru a solicita ajutor din partea polițiștilor. În urma sesizării primite, aceștia s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei. Este vorba de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate.

În urma faptei comise, bărbatul a primit un ordin de protecție provizoriu. Totodată, polițiștii au întocmit în numele acestuia și un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Cercetările continuă sub supravegherea unității de parchet competente.

One Thought to “Un bărbat din Popeni este cercetat pentru acte de violență în familie”

  1. […] O femeie, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Popeni a fost agresată de concubin, în data de 21 iunie, în timp ce se afla acasă. Femeia a sunat la 112 pentru a solicita ajutor din partea polițiștilor. În urma sesizării primite, aceștia s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei. Este vorba de un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate. În urma faptei comise, bărbatul a primit un ordin de protecție provizoriu. Totodată, polițiștii au întocmit în numele acestuia și un… Citeste mai mult […]

Leave a Comment