Un bărbat din Halmășd și-a dat foc. Sălăjeanul se află în stare gravă

A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD pentru a-l prelua pe bărbatul care a suferit arsuri pe toată suprafața corpului, starea sa fiind una deosebit de gravă, ne-au declarat reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj.

Nu se știe deocamdată care este motivul oficial pentru care bărbatul și-a dat foc, dar incidentul petrecut sâmbătă după-amiază este considerat unul deosebit de grav. Conform acelorași surse, bărbatul a fost a fost transportat la un spital din județul Bihor, dar starea sa medicală este una foarte gravă. Contactat telefonic, un localnic ne-a declarat că bărbatul a mai avut asemenea încercări, toate pe fondul unor probleme pe care le-a avut de-a lungul timpului. Polițiștii au început o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Foto cu caracter informativ

One Thought to “Un bărbat din Halmășd și-a dat foc. Sălăjeanul se află în stare gravă”

  1. […] A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD pentru a-l prelua pe bărbatul care a suferit arsuri pe toată suprafața corpului, starea sa fiind una deosebit de gravă, ne-au declarat reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj. Nu se știe deocamdată care este motivul oficial pentru care bărbatul și-a dat foc, dar incidentul petrecut sâmbătă după-amiază este considerat unul deosebit de grav. Conform acelorași surse, bărbatul a fost a fost transportat la un spital din județul Bihor, dar starea sa medicală este una foarte gravă.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment