Un adolescent din Zalău a murit sub roțile trenului

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Zalău şi-a găsit sfârşitul în noaptea de marţi spre miercuri, în apropierea Gării Cluj-Napoca, după ce a fost lovit de tren.
Tragicul eveniment s-a produs între stațiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est, scrie ziarulclujean.ro. Mecanicul trenului care circula pe ruta Satu Mare – București Nord a sunat la 112 și a anunțat evenimentul.
Anchetatorii susţin că ar fi vorba despre un accident şi că nu au fost descoperite indicii că adolescentul ar fi vrut să își ia viața.
„În jurul orei 23:50, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că trenul de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – București Nord a surprins și accidentat o persoană. În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, între stațiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est, trenul care circulă pe relația Satu Mare – București Nord a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal un tânăr în vârstă de 18 ani, din Zalău, care s-ar fi angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure. Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Transporturi Feroviare”, au declarat pentru sursa citată reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Leave a Comment