Ulciorul nu merge de multe ori la apa

Doi tineri din Zalau au fost prinsi de politisti in timp ce incercau sa fure, pentru a doua oara, in aceeasi zi si din acelasi loc, dintr-un magazin alimentar. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, saptamana trecuta, in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 2:30, Dispeceratul IPJ Salaj a fost sesizat de catre un cetatean din Zalau cu privire la faptul ca din zona magazinului situat la parterul blocului in care locuia se aud zgomote puternice. Deplasandu-se la fata locului, agentii de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Zalau au constatat ca vitrina frigorifica din fata magazinului prezenta urme de fortare, politistii tragand concluzia ca, din interiorul acesteia este posibil sa se fi sustras produse. Astfel, cercetand zona, acestia au prins, dupa aproximativ 40 de minute, doua persoane, respectiv S. Francisc, de 28 de ani, si R. Robert, de 15 ani, ambii din Zalau, care s-au intors la locul faptei pentru a incerca sa sustraga, pentru a doua oara, pet-uri cu bere si suc din vitrina respectiva. Politistii ii cerceteaza acum in stare de libertate pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

O zi plina de evenimente rutiere in judet

Fie din cauza neatentiei in conducere, fie pe fondul consumului de alcool, saptamana trecuta, joi, s-au inregistrat pe drumurile din judetul Salaj mai multe accidente de circulatie. Primul din lantul de evenimente rutiere a avut loc la ora 14:30, in localitatea Jibou. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, Gherasim R., de 53 de ani, conducand autoturismul proprietate personala pe o strada din Jibou, nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de autovehiculul care circula in fata sa, condus de Viorel S., de 40 de ani, si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, Mihaela S., de 31 de ani, pasagera in autoturismul acrosat, a fost accidentata usor.

Tot in jurul aceleiasi ore, s-a petrecut un alt accident rutier, un biciclist care se deplasa intre localitatile Ip si Zauan fiind arosat de un autoturism. Politistii prezenti la fata locului au contatat faptul ca Barna B., de 58 de ani, din Pericei, in timp ce conducea o autoutilitara, a efectuat manevra de depasire a unui biciclist pe nume K. Zoltan, de 75 de ani, din Zauan, care a virat brusc la stanga, fara sa semnalizeze si fara sa se asigure. In urma accidentului, biciclistul a fost ranit usor.

Mai tarziu, in jurul orei 17, s-a petrecut un alt accident de circulatie in care a fost implicat si ranit un biciclist. Este vorba de Numitul Z. Viorel, de 51 de ani, care deplasandu-se pe o bicicleta sub influenta bauturilor alcoolice, a pierdut controlul ghidonului si a cazut in afara partii carosabile, accidentandu-se grav.

O jumatate de ora mai tarziu, un minor de 11 ani, din Solomon, in timp ce conducea un moped neinregistrat prin localitate, a accidentat un alt minor, de doar patru ani. Politistii au stabilit ca Marian A., de 11 ani, in timp ce conducea un moped neinregistra, din cauza lipsei de experienta in conducere, a acrosat si accidentat usor, o fetita de numai patru ani, care lasata nesupravegheata, se deplasa pe partea dreapta a drumului public.

Leave a Comment