Tupeu și nesimțire pe drumurile Sălajului. Cu mașina furată și permisul reținut

Șirul incidentelor continuă pe drumurile din județ. De data aceasta, polițiștii au depistat un tânăr care conducea deși avea permisul de conducere reținut, iar mașina era furată.

La data de 17 august, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au depistat în trafic un tânăr cu permisul reținut, în timp ce conducea un autoturism pe care l-ar fi sustras cu scopul de a-l folosi pe nedrept. Tânărul, de 22 de ani, din Zalău a fost depistat în flagrant delict, pe drumul național 1F, în localitatea Zimbor. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, tânărul ar fi sustras autoturismul din municipiul Zalău, fără acordul proprietarului acestuia, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, pe ruta Zalău – Cluj-Napoca. Tânărul este cercetat acum pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și pentru furt.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Tupeu și nesimțire pe drumurile Sălajului. Cu mașina furată și permisul reținut”

  1. […] Șirul incidentelor continuă pe drumurile din județ. De data aceasta, polițiștii au depistat un tânăr care conducea deși avea permisul de conducere reținut, iar mașina era furată. La data de 17 august, polițiștii Serviciului Rutier Sălaj au depistat în trafic un tânăr cu permisul reținut, în timp ce conducea un autoturism pe care l-ar fi sustras cu scopul de a-l folosi pe nedrept. Tânărul, de 22 de ani, din Zalău a fost depistat în flagrant delict, pe drumul național 1F, în localitatea Zimbor.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment