Trenul circulă din nou pe rutele Săcuieni Bihor – Jibou și Oradea – Jibou

Oficialii CFR Călători au anunțat reintroducerea în circulație începând de astăzi a trenurilor de transport persoane pe rutele Săcuieni Bihor – Șimleu Silvaniei – Șărmășag – Jibou și Oradea – Șimleu Silvaniei – Jibou.

Reprezentanţii CFR Călători au confirmat, luni, pentru Instituţia Prefectului Sălaj, faptul că începând cu 12 septembrie au fost reintroduse în circulaţie trenurile de transport persoane de pe rutele Săcuieni Bihor – Şimleu Silvaniei – Șărmăşag – Jibou şi Oradea – Şimleu Silvaniei – Jibou. Prefectul judeţului Sălaj a convocat astăzi o întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean, Inspectoratului Şcolar Judeţean, operatorilor de transport judeţean de persoane, CFR Călători şi primăriilor din Şimleul Silvaniei şi comunelor limitrofe, pentru a analiza problema transportului elevilor din zona Şimleu Silvaniei, care fac naveta la unităţile de învăţământ din acest oraş. Într-un comunicat al Instituției Prefectului Sălaj se arată că reprezentantul principalei companii de transport intrajudeţean ce operează pe o parte din rutele din zonă a precizat că, în condiţiile în care trenul de călători ce circula pe ruta Suplacu de Barcău – Şimleu Silvaniei a fost anulat în prima săptămână de şcoală, microbuzele companiei nu au putut prelua, în primele zile, toţi elevii care mergeau la Şimleu Silvaniei. Ulterior însă, această problemă a fost rezolvată, prin suplimentarea mijloacelor de transport. În condiţiile reluării transportului feroviar, elevii care fac naveta se pot deplasa la Şimleu Silvaniei cu trenul.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Trenul circulă din nou pe rutele Săcuieni Bihor – Jibou și Oradea – Jibou”

  1. […] Oficialii CFR Călători au anunțat reintroducerea în circulație începând de astăzi a trenurilor de transport persoane pe rutele Săcuieni Bihor – Șimleu Silvaniei – Șărmășag – Jibou și Oradea – Șimleu Silvaniei – Jibou. Reprezentanţii CFR Călători au confirmat, luni, pentru Instituţia Prefectului Sălaj, faptul că începând cu 12 septembrie au fost reintroduse în circulaţie trenurile de transport persoane de pe rutele Săcuieni Bihor – Şimleu Silvaniei – Șărmăşag – Jibou şi Oradea – Şimleu Silvaniei – Jibou. Prefectul judeţului Sălaj a convocat astăzi o întâlnire cu reprezentanţii Consiliului Judeţean,…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment