Trenul Baia Mare-București și retur nu circulă în noaptea de Înviere

CFR Călători a anunţat, joi, că peste o sută de trenuri vor fi anulate în perioada Sărbătorilor de Paşte, în special în noaptea de Înviere, motivul fiind slaba solicitare a biletelor din partea călătorilor.

În schimb vor fi suplimentate cursele spre destinaţiile cele mai cerute.

Cele mai solicitate destinații, în această perioada, sunt Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Vatra Dornei, așa că CFR Călători va suplimenta numărul de locuri pe aceste rute dacă va fi nevoie.

Pe de altă parte, CFR a luat decizia să anuleze peste 100 de trenuri în perioada 7-9 aprilie pentru că multă lume va rămâne acasă de Paşte. Iar cei care își vor petrece scurta vacanță de Sărbători departe de casă vor pleca, cel mai probabil, de astăzi sau de mâine. În plus, CFR le recomandă tuturor să își planifice din timp călătoria cu trenul.

Cele mai importante trenuri anulate, în ceea ce ne privește, sunt cursele Baia Mare – București și București Baia Mare. Astfel, trenul 1641 care pleacă din București spre Baia Mare (via Jibou) în 7 aprilie este anulat, la fel și trenul 1642 care pleacă din Baia Mare (via Jibou) înspre București, tot în seara zilei de 7 aprilie – anulat.

În restul zilelor, aceste trenuri vor circula după programul normal.

 

 

Leave a Comment