Trei zile de muzică, atmosferă de petrecere și oferte avantajoase la cel mai mare târg de nunți din Sălaj

Timp de trei zile, Glamour Events Halls Zalău a găzduit a cincea ediție a târgului de nunți „Happy Wedding”, eveniment care a reunit expozanți, furnizori de servicii de consultanță în organizarea de evenimente, rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, servicii foto-video, oferte muzicale și de prezentare, toate fiind disponibile într-un spațiu expozițional de peste 800 de metri pătrați. N-au lipsit surprizele muzicale, spectacolele, totul într-un cadru artistic deosebit.

Tineri dornici să descopere ofertele de profil au trecut în cele trei zile pragul târgului care s-a încheiat aseară cu tombola în care au fost acordate zeci de premii, valoarea acestora depășind 8000 de euro. Marele premiu a fost acordat  sub forma unei rochii de mireasă și a unui costum de mire. Prima zi de târg a fost dedicată muzicii etno, în spațiul expozițional urcând pe scenă Denisa Rolnic și formația, Andreea Ardelean, Daiana Bălănean, Patricia Martin, Florina Culcear, Lorena Caba și Denisa Blaga. A doua zi a fost dedicată muzicii ușoare. Au urcat pe scenă Andrei Morar, Cristiana Morar, Marc Mitrașca, Nicoleta Terheșiu și Robert Szeredai, Denisa Brumar și formația artistei Denisa Rolnic. Vedeta serii a fost formația „Trenul de noapte” coordonată de cunoscutul artist Marius Sălăjean. Seara s-a încheiat cu un moment coregrafic pus în scena sub forma unui dans al mirilor de către artiștii Ionuț Tătar și Alexandra Ciurbe. Ziua de duminică a fost dedicată în întregime muzicii populare, pe scena târgului interpretând artiști cunoscuți la nivel local și național.

Servicii complete pentru organizarea unei nunți

În cadrul târgului au fost disponibile servicii complete pentru organizarea unei nunți. N-au lipsit nici ofertele bancare pentru cei care au nevoie de sprijin. Doritorii au putut beneficia aici de consultanță, de sfaturi, totul pentru organizarea nunții perfecte. Târgul a cuprins inclusiv oferte culinare, meniuri, oferte de prăjituri, multe putând fi gustate la fața locului de către cei interesați.

„Ne dorim nu doar o simplă expoziție, un târg, ci și un eveniment cultural. Ne adresăm publicului larg, iar expozanții noștri au venit din majoritatea județelor din Transilvania. Toți cei interesați sunt așteptați la târgul nostru, noi le putem oferi toate serviciile de care au nevoie pentru planificarea și organizarea nunții, iar asta după doi ani dificili din cauza pandemiei”, a declarat la începutul târgului Alexandra Roșu, director de vânzări al agenției imobiliare „Smart-Happy-House”, agenție care a organizat târgul de nunți din acest an.

One Thought to “Trei zile de muzică, atmosferă de petrecere și oferte avantajoase la cel mai mare târg de nunți din Sălaj”

  1. […] Timp de trei zile, Glamour Events Halls Zalău a găzduit a cincea ediție a târgului de nunți „Happy Wedding”, eveniment care a reunit expozanți, furnizori de servicii de consultanță în organizarea de evenimente, rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, servicii foto-video, oferte muzicale și de prezentare, toate fiind disponibile într-un spațiu expozițional de peste 800 de metri pătrați. N-au lipsit surprizele muzicale, spectacolele, totul într-un cadru artistic deosebit. Tineri dornici să descopere ofertele de profil au trecut în cele trei zile pragul târgului care s-a încheiat aseară cu tombola… Citeste mai mult […]

Leave a Comment