Trei tineri au fost prinși drogați la volan

În data de 16 septembrie, la ora 18.30, polițiștii au oprit pentru control în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Jibou. În aceeași zi, și tot în Jibou, polițiștii rutieri au mai oprit în trafic un autoturism, condus de un alt tânăr din Jibou, de 23 de ani. Oprit pentru control în trafic a fost și un tânăr zălăuan de 20 de ani care circula cu mașina, la ora 2.40, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău.

În urma testărilor preliminare de drog, ale căror rezultate au fost pozitive, există suspiciunea că cei trei șoferi ar fi consumat droguri. Celor în cauză le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. Pe numele lor oamenii legii au întocmit câte un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

One Thought to “Trei tineri au fost prinși drogați la volan”

  1. […] În data de 16 septembrie, la ora 18.30, polițiștii au oprit pentru control în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din Jibou. În aceeași zi, și tot în Jibou, polițiștii rutieri au mai oprit în trafic un autoturism, condus de un alt tânăr din Jibou, de 23 de ani. Oprit pentru control în trafic a fost și un tânăr zălăuan de 20 de ani care circula cu mașina, la ora 2.40, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău. În urma testărilor preliminare de drog, ale… Citeste mai mult […]

Leave a Comment