Trei sălăjeni, condamnați la închisoare

Trei bărbați din județul Sălaj, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani, au fost condamnați la închisoare și urmează să fie transferaţi la penitenciar în vederea executării pedepsei. Motivul? Unul s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice, altul a tulburat ordinea şi liniştea publică, iar un altul a comis o infracţiune de lovire sau alte violențe. Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Coşeiu au pus în aplicare, în cursul acestei săptămâni un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Coşeiu. Cel în cauză are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de un an închisoare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, fapta a fost comisă pe Drumul Judeţean 110A, în luna februarie a anului trecut.

Condamnat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice

Tot în cursul acestei săptămâni, poliţiştii din Jibou au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat de 31 ani, din Jibou. ”Cel în cauză a fost condamnat la cinci luni și 382 zile (dintr-o comandare anterioară) închisoare pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă comisă în luna mai 2016, în Jibou”, a precizat sursa citată.

Închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe

Şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Nușfalău, sprijiniți de poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Nuşfalău.Tânărul a fost condamnat la doi ani și patru luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violențe. Cei trei se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează să fie transferaţi la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Alte articole

Leave a Comment