Trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Sînmihaiu Almașului și ai Postului de Poliție Buciumi au pus în aplicare vineri, 15 decembrie, trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Zalău, respectiv Judecătoria Jibou, la aceeași dată, pe numele a trei bărbați, din Buciumi și Sînmihaiu Almașului, cu vârste cuprinse între 27 și 36 de ani.

Tânărul de 27 de ani, din Buciumi, este condamnat la un an și 4 luni închisoare pentru furt calificat, fapte comise în perioada august-septembrie 2016, în muncipiul Zalău. Tot pentru furt calificat este condamnat și bărbatul de 30 de ani, din Buciumi. Acesta are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 9 luni închisoare pentru fapte comise în municipiul Zalău, în aceeași perioadă. Cel de-al treilea bărbat este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an și trei luni pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, fapte comise în luna mai 2016, în comuna Sînmihaiu Almașului.
Persoanele condamnate au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează să fie transferate la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Alte articole

Leave a Comment